Fűtés szerelés

Fűtés szerelő Budapest és Pest megye!

TELEFON: 06-30/741 61 35 Teréki Viktor

konvektor javítás

Korszerű, energiatakarékos fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése garanciával! Fűtés szerelés gyorsan, megbízható szakemberekkel!

Lakóépületeink fenntartási költségeinek legnagyobb hányadát általában a fűtésszámla teszi ki. Nem mindegy hát, hogy milyen fűtésrendszert használunk. A fűtésszámlák a meglévő fűtésrendszer korszerűsítésével, esetleg cseréjével jelentősen csökkenthetők. Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött vállalja lakóépületek teljes fűtésrendszereinek kiépítését, gázkazánok, cirkók és kombicirkók szakszerű beüzemelését, bekötését, ellenőrzését, karbantartását, valamint padlófűtések, falfűtések tervezését, kivitelezését, javítását.
Fűtés szerelés szolgáltatások Budapest és Pest megye:Fűtésrendszerek felújítása, tervezése, kivitelezése, korszerűsítése garanciával!


Budapesti szervizünk telefonszáma: 06-30/741 61 35 Teréki Viktor
Pest megyei szervizünk telefonszáma: 06-20/363-0451

E-mail: info@viz-gaz-futes-szerelo.com


konvektor javítás

Tönkrement a kazán, vagy nem fűt eléggé? Vagy túl sokat fogyaszt régi készüléke? Csöpög a radiátor esetleg már ki is lyukadt, vagy levegős a rendszere? Ne pazaroljon, hanem bízza a munkát profikra. Fűtés szerelés, gázkészülék javítás, gázkazán javítás, cirkó- kombicirkó szerelés, fali turbós kazán javítás, kondenzációs kazán beüzemelés, karbantartás garanciával. Radiátor méretezés, radiátor felszerelés, radiátor csere.
Ha megbízható szakemberekkel szeretne dolgoztatni, akik gyorsan és szakszerűen tervezik, kivitelezik, vagy javítják meg otthona fűtését, hívjon minket! Fűtésrendszer, fűtés tervezése, kivitelezése, karbantartása, javítása.
Szolgáltatásaink köre a kisebb javításoktól a komplett épületgépészeti kivitelezésig terjed!Mikor állunk rendelkezésére?


Hétfő-Péntek: 6-19-ig
Szombat-Vasárnap: 7-18-ig


Hétvégén is dolgozunk!